Jubilaris TTV Vined

23 apr

Tijdens de onlangs gehouden ledenvergadering van de tafeltennisvereniging Vined is Frank Visser in het zonnetje gezet. Hij is niet alleen 40 jaar lid van de vereniging, maar zijn bedrijven Vined BV en Visser Nederland BV (inmiddels overgenomen door zijn beide zoons) zijn inmiddels ook 40 jaar als hoofdsponsor aan de vereniging verbonden. Sinds 1980 is de vereniging vernoemd naar de bedrijven.

Gedurende deze periode is Frank ook als algemeen bestuurslid, secretaris en interim-voorzitter actief geweest. In die rollen heeft hij o.a. zijn steentje bijgedragen in de verhuizing van de vereniging naar het voormalige schoolgebouw aan de Zwolseweg 29 in Heerde en de verbouwing ervan en 2 jaar geleden de verhuizing naar MFA De Heerd.

En als tafeltennisser levert hij nog steeds zijn sportieve bijdrage, onder andere als competitiespeler.

Frank heeft veel gedaan voor de vereniging. Reden genoeg om hem voor zijn tomeloze inzet te bedanken. Dat ging gepaard met een boeket bloemen voor zijn vrouw Tonnie (eveneens lid van de vereniging) en een cadeaubon.

Vined kon terugkijken op een succesvol sportief jaar, waarin o.a. het 1e seniorenteam naar de 1e klasse promoveerde.

Er is voldoende ruimte om nieuwe leden te begroeten. Zowel jeugd- als seniorleden. En naast tafeltennis bieden wij ook dynamic tennis aan. Vined is gewoon een leuke, gezellige vereniging voor alle leeftijden. Kom ook! Je bent op de volgende dagen van harte welkom:

  • Maandag tafeltennis van 9:30 tot 12:00 uur, en s’avonds  training en recreatief spelen vanaf 19:30 uur
  • Dinsdag jeugdtraining tafeltennis van 18:30 tot 19:30 uur
  • Woensdag dynamic tennis van 13:30 tot 15:30 en vanaf 20:00 tot 22:00 uur
  • Donderdag vanaf 20:00 uur competitie tafeltennis