Bezoek Senioren VINED aan Heino!

16 jan

Op maandag 8 december vertrok de Vined 55+ tafeltennisgroep naar Heino voor de tafeltennismatch om de IJsselcup. Een tweejaarlijks evenement, dat nu alweer enkele seizoenen op het programma staat. Na het gebruikelijke kennismakingsrondje met koffie en cake gaf Arend Hofmeijer, voorzitter van TTV Heino, de indeling van de teams. Wij hadden drie teams meegebracht en Arend had samen met Dicky Koch drie teams van Heino daar tegenover gezet. De overige spelers van Heino werden ingezet voor een onderlinge competitie van Heino.

Nadat alle teams hun wedstrijden gespeeld hadden, begon het wachten op de uitslag. Bleef de IJselcup in Heino of konden we de cup mee naar Heerde nemen? Welnu de einduitslag was geen verrassing. Heino won overduidelijk met 25-5.

Klaas Berghuis in actie!
Klaas Berghuis in actie!

Indeling teams en eindresultaat:

A –poule: Heino (Ans, Frans, Gerard. – VINED (Geert, Dicky, Klaas) 7 – 3

B-poule: Heino (Marianne, Lia, Willem) – VINED (Ton, Eric, Chris) 10 – 0

C-poule: Heino .Harrie, Nettie, Bart). – VINED (Joop, Joke, Truida) 8 -2

Daarbij moet gezegd worden, dat onze 55+ groep over weinig competitiespelers beschikt en het dus aan wedstrijdervaring ontbreekt. We hopen in het voorjaar van 2015 de spelers en speelsters van TTV Heino in onze nieuwe accommodatie MFA de Heerd te kunnen ontvangen. Voor Arend Hofmeijer een bijzonder weerzien met de plek waar hij in het verleden werkzaam was als directeur van het Vormingscentrum voor jongeren (goede ouwe tijd) en later van de afdeling Volwasseneneducatie van het Deltion College. Misschien moeten de Heino-ers dan wat vaker ‘achter het net’ vissen en hoeven we onze handen niet meer voor de ogen te slaan als we de uitslag horen.

Klik hier om alle foto’s te bekijken van deze ontmoeting tussen Heino en VINED.

Bericht geplaatst op: 16 januari 2015