Clubkampioenschappen 55+ 2018

23 jul

Op 26 februari  2018 werden de clubkampioenschappen 55 + gehouden bij ttv Vined.  De dag begon met het spelen in 3 poules met in iedere poule 4 personen. De 1ste en 2de plaats in desbetreffende poule  werden ingedeeld in een  A poule en de 3de en 4de plaats werden ingedeeld in een  B poule . De winnaar in de A poule mag zich 55+  clubkampioen noemen

In de poules werden hevig gestreden  met ook uitslagen die soms heel dicht bij elkaar lagen.  In de middag werden de laatste wedstrijden in de a en B poule met veel enthousiaste en inzet gestreden. Na dat alle poul -wedstrijden waren gehouden, was de stand als volgt:

In de B poule op de derde plaats: Joop   Wiederhold. De 2plaats in de B poule was voor Joke van der Brink en de B poule werd ongeslagen gewonnen door Eric Klein Kranenburg.

In de A poule werd ook hevig gestreden voor de winst. Op de derde plaats is geëindigd Geri Hoksbergen.  De 2de plaats was voor Dicky Koch- Slegers . Zij kon de titel niet prolongeren want het kampioenschap is dit jaar ook ongeslagen gewonnen door Klaas Berghuis. Hij mag zich een heel jaar 55+ kampioen van Vined noemen. De groep 55plussers  traint ieder maandagmorgen onder de bezielende leiding van Dicky Koch-Slegers  in de Heerd.

Op de foto staan alle prijswinnaars van links naar rechts; Klaas Berghuis, , Geri Hoksbergen,  Dicky Koch-Slegers,  Eric Klein Kranenburg, Joke van der Brink en  Joop Wiederhold.