VINED Clubkampioenschappen Jeugd

23 feb

Op 14 februari 2015 werden de Clubkampioenschappen voor de jeugd van VINED gehouden. In de voorrondes gingen Daniël, Josias, Jordy en Thimo duidelijk door naar de A Poule. Herjan en Jeremy moesten als 3e in de poule tegen elkaar strijden om wie bij de beste jeugdspelers van Vined hoorde. Deze wedstrijd werd in een een sportief duel gewonnen door Jeremy in een 3 setter gewonnen die daar mee naar de A poule ging.

In de B poule werd Stevan Koch ongeslagen 1e, Herjan Dijkhof heeft 1 punt moeten afgeven aan Stevan en werd daarme 2e. De 3e plaats was spannend Olav Koch tegen Jesse Beekhof. In de voorrondes hadden beide ook al tegen elkaar gespeeld en toen wist Olav te winnen. In deze ronde wist Jesse in een spannende 4 setter 11-13, 11-6, 14-16 en 9-11 van Olav te winnen en werd hiermee 3e . Olav werd 4e door van een steeds sterker spelende Nathan Gijssendorffer te winnen en Nathan 5e.

In de A poule werd Daniël de Wit ongeslagen kampioen. Josias Beekhof moest 1 punt afgeven aan Daniël en werd 2e. Jordy Burgmeijer wist in een spannende 5 setter van Thimo Gijssendorffer te winnen en verzekerde zich hiermee van de 3e plaats. De partij Thimo tegen Jeremy Spanhaak werd gewonnen door Thimo voor hem de 4e en voor Jeremy de 5e plaats in de A poule.

Clubkampioenschappen Jeugd VINED
Clubkampioenschappen Jeugd VINED

Klik op de bovenstaande foto voor meer foto’s!

Geplaatst op: 23 februari 2015