Snoeptoernooi voor de jeugd!

29 dec

Op 23 december 2014 werd voor de jeugd een snoeptoernooi gehouden.
8 deelnemers met de leeftijd tussen de 7 en 11 jaar oud speelden voor het eerst een echt toernooi en dat was best spannend. Gelukkig had elke tafel een teller zodat de aandacht helemaal bij de wedstrijd kon blijven.

Om 18:00 uur werd eerst de jarige Thimo toegezongen om daarna in een 8-kamp te strijden om een zo hoog mogelijke plaats. Om het niet al te laat te maken moesten i.p.v. 3 games, 2 games gewonnen worden. Om de benodigde energie voor het 8-kamp te krijgen werd getrakteerd op snoep, chips en een sportdrankje, de ouders kregen koffie of thee en mochten ook mee snoepen.

De laatste ronde was extra spannend, zowel de strijd om plaats 1 en 2 tussen Josias en Thimo, als om de plaats 3 en 4 tussen Jordy en Jeremy gaf na 2 games een gelijkstand er was dus een 3e game nodig om te weten wie de uiteindelijke winnaar was. Uiteindelijk bleek Josias de winnaar.

Uitslag Snoeptoernooi – 23 december 2014:
1.  Josias Beekhof
2. Thimo Gijsendorffer
3. Jordy Burgmeyer
4. Jeremy Spanhaak
5. Stevan Koch
6. Herjan Dijkhof
7. Jesse Beekhof
8. Olav Koch

Aan het eind mocht Josias nog spelen tegen de trainer van de senioren en heeft toch wel een paar slimme slagen van hem geleerd. Al met al een zeer geslaagd toernooi!

Klik op de onderstaande foto om nog meer foto’s van het toernooi te bekijken.

Josias leert nog wat slagen van de senioren trainer!
Josias leert nog wat slagen van de senioren trainer!

Geef een reactie